woningeigenaar | duurzame aanbieder | intermediair

Uw voordelen

Met een Duurzame Aanbieder bespaart u niet alleen energie, maar ook tijd en geld. We zetten de voordelen graag even voor u op een rijtje.

Één aanspreekpunt

De Duurzame Aanbieder onderhoudt de contacten met alle leveranciers. Hij maakt afspraken met de aannemer, de installateur en de glaszetter en zorgt dat de werkzaamheden goed en op tijd afgerond zijn. U heeft slechts één contract en één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt: de Duurzame Aanbieder.

Financiële informatie

De Duurzame Aanbieder is op de hoogte van regelingen en subsidies waarmee u (een deel van) uw maatregelen kunt financieren. Hij verstrekt u graag de benodigde informatie.

Betrouwbare aanbieders

Duurzame Aanbieders moeten aan strenge criteria voldoen. Certificatie-instelling SKG-IKOB beoordeelt of voldaan wordt aan de criteria. In de reviews kunt u lezen hoe andere woningeigenaren de Duurzame Aanbieder beoordelen. Duurzame Aanbieders die negatief beoordeeld worden, worden hierop aangesproken. Blijven de klachten aanhouden, dan wordt de registratie van de Duurzame Aanbieder verwijderd.

Gegarandeerde energiebesparing

Bij uw offerte ontvangt u een energieprestatiegarantie. Wilt u uw woning volledig energieneutraal maken, dan ontvangt u een energielabelgarantie. Hierdoor heeft u zwart-op-wit hoeveel energie u bespaart door de maatregel of wat uw nieuwe energielabel zal zijn.

Nazorg

Ook na afronding van de werkzaamheden blijft de Duurzame Aanbieder betrokken. Hij informeert of u tevreden bent met de genomen maatregelen en blijft ook na installatie uw centrale aanspreekpunt. Desgewenst verzorgt hij ook het onderhoud of de service van de door u genomen maatregelen.