woningeigenaar | duurzame aanbieder | intermediair

Word ook Duurzame Aanbieder!

Een Duurzame Aanbieder is een gespecialiseerd bouw-, installatie- of onderhoudsbedrijf dat woningeigenaren adviseert hoe zij hun woning stapsgewijs of in één keer energieneutraal kunnen maken. Ook zorgt de Duurzame Aanbieder dat de uitvoering gedegen verloopt. De Duurzame Aanbieder weet met welke maatregelen woningeigenaren hun energieverbruik het beste kunnen verminderen en welke subsidiemogelijkheden er zijn.

Consortium
Als Duurzame Aanbieder hoeft u niet alle werkzaamheden zelf uit te kunnen voeren. Wel is het van belang dat u samen met partners een woning energieneutraal kunt maken én dat u voor die klant het aanspreekpunt bent. One-stop-shop dus.

Criteria

Een Duurzame Aanbieder is een bedrijf of consortium van bedrijven dat voldoet aan de volgende criteria:

  1. U adviseert woningeigenaren over (combinaties van) maatregelen waarmee zij hun woning stapsgewijs of in één keer energieneutraal kunnen maken.
  2. U onderhoudt alle contacten met (onder-)leveranciers en bent het enige aanspreekpunt voor de woningeigenaar.
  3. U informeert woningeigenaren over financierings- en subsidiemogelijkheden voor de energiebesparende maatregelen.
  4. Ook na afronding van de werkzaamheden blijft u betrokken. U zorgt voor tevredenheid van de woningeigenaar en verzorgt desgewenst het onderhoud of de service van de genomen maatregelen.
  5. U biedt de woningeigenaar bij het volledig energieneutraal maken van de woning een Energieprestatiegarantie.
Een uitgebreide toelichting op de criteria vindt u in het menu hiernaast.

Wilt u weten of Duurzame Aanbieder iets voor u is?

Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken via info@duurzameaanbieder.nl of 088-0452000. U kunt ook terecht bij Bouwend Nederland, OnderhoudNL of Techniek Nederland.

Aanmelden

Naast nieuwbouw en onderhoud, wordt het duurzamer maken van bestaande woningen de komende jaren steeds belangrijker. Garandeer uzelf ook in de toekomst van voldoende opdrachten en kijk of u in aanmerking komt voor het profiel van Duurzame Aanbieder.

Whitepaper: Handreikingen

De komende jaren moeten bijna 8 miljoen woningen verduurzaamd worden en het gebruik van Nederlands aardgas wordt ook versneld afgebouwd. Dit leidt tot steeds meer vragen van consumenten.

We helpen u daarom graag om meer te halen uit een registratie als duurzame aanbieder. Hiervoor zijn vijf handreikingen ontwikkeld met tips en adviezen over klantbenadering, kwaliteitsborging, samenwerkingsvormen, financierings- en maatregelconcepten. Vul onderstaand uw gegevens in en de handreikingen worden kosteloos naar u gemaild.

Naast deze handreikingen kunt u zich kosteloos inschrijven voor (in-house) trainingen over deze onderwerpen. Vul hiervoor het contactformulier in op de website. Onze trainers maken dan graag een afspraak.